KATALOG ER NU ONLINE

Fysisk katalog kan stadig bestilles


Reklameauktion hos Carlsberg

Lørdag den 20. april kl. 10 slår Wunderkammer auktioner dørene op til en spændende oplevelse i hjertet af Carlsberg-byen. Her kan alle reklamesamlere og entusiaster møde flotte eksempler på dansk reklamekunst og historie i de fantastiske rammer hos Carlsberg Museum & Business Centre. Dagen starter i den store Dronningesal, hvor alle auktionsgenstandene er udstillet til eftersyn. I forbindelse med eftersynet præsenteres også effekter fra Carlsbergs eget arkiv, hvilket knytter bånd til bryggeriets industri- og reklamehistorie. Samtidig med eftersynet vil der være mulighed for at møde forfatterne John Juhler Hansen (Bogen ‘Gadens Blikfang’ om emaljeskiltenes historie) og Tommy Richard Fogh Andersen (Bøgerne ‘Blikskilte’ og ’Blikskilte 2’). Om eftermiddagen, med start kl 13, afholdes selve samlerauktionen i den smukke Dipylonsal.

Katalog:

Et fysisk eksemplar af kataloget kan bestilles på denne side.

Kataloget koster 125 kr og forventes udsendt 9-10. April

Online katalog bliver tilgængeligt her på siden ca to uger før auktionsdato.

Adresse:

Carlsberg Museum & Business Centre, Valby Langgade 1, 1799 Copenhagen V

Kort og parkering:

Det kan være svært at finde parkeringsmuligheder i selve Carlsberg Byen – vi anbefaler derfor enten at man søger parkering langs Pile Alle eller Valby Langgade. Alternativt er der en række parkeringshuse som man kan benytte.

Se kort over området her.

Program for Lørdag d. 20 April:

10:00 Dørene åbnes for eftersyn

12:30 Eftersyn lukkes for at klargøre til auktion

13:00 Auktionen starter (varighed 2-3 timer)

 

Budgivning:

Der er ialt fire måder at aflægge bud ved vores fysiske auktioner:

1.    Bud fra salen ved personligt fremmøde

Udlevering af bydeskilt foregår ved indgangen til auktionssalen. Vi anbefaler at man på forhånd har oprettet sig som bruger på vores hjemmeside.

2.    Onlinebud

Det er muligt at følge auktionen online via www.wunderkammerauktion.dk og byde med. Husk at oprette en profil på siden.

3.    Kommissionsbud:

Det ønskede maksimale bud kan afgives via info@wunderkammerauktion.dk frem til 48 timer før auktionens start. Et maksimumbud oprettespå budgivers vegne inden for rammerne af det ønskede maksimalbud og vil altid afgive lavest muligt overbud.

4.    Telefonbud

Der er muligt at blive ringet op af en medarbejder fra WK, der vil byde på budgivers vegne under auktionen. Dette kan bestilles via info@wunderkammerauktion.dk frem til 48 timer før auktionen afholdes.

Ved onlinebud, kommisionsbud eller telefonbud betales med bankoverførsel senest 8 dage efter auktionsdagen. Ved personligt fremmøde kan der betales kontant op til 14.999 DKK eller med betalingskort.

 • profile

  Specialisering

  Vores specialisering giver den bedste beskrivelse og vurdering af de emner vi sælger. Dette gøres gennem brugen af eksperter og vores netværk af samlere.
 • profile

  Præsentation

  Vi giver en passioneret og professionel præsentation af emnerne og formidler dem gennem danske og udenlandske samlermiljøer. Vores præsentation skal altid være både flot og præcis.
 • profile

  Passion

  Vi spreder samlerpassion ved at formidle viden og f.eks. arrangere foredrag og udstillinger. Det skal skabe glæde for både nutidige og fremtidige samlere.
Kontakt

Wunderkammer samler- og specialauktioner ApS
CVR-nummer: 43671642

+45 3119 9949

info@wunderkammerauktion.dk

Følg os

© Software Copyright 2024 Skeleton. Alle rettigheder forbeholdes.