Gamle reklameobjekter søges til auktion


Reklameauktion hos Carlsberg

Lørdag den 20. april kl. 10 slår Wunderkammer auktioner dørene op til en spændende oplevelse i hjertet af Carlsberg-byen. Her kan alle reklamesamlere og entusiaster møde flotte eksempler på dansk reklamekunst og historie i de fantastiske rammer af Carl Jacobsens gamle glyptotek. Dagen starter i den store Ottiliasal, hvor alle auktionsgenstandene er udstillet til eftersyn. I forbindelse med eftersynet præsenteres også effekter fra Carlsbergs eget arkiv, hvilket knytter bånd til bryggeriets industri- og reklamehistorie. Samtidig med eftersynet vil der være mulighed for at deltage i spændende foredrag om historien bag reklameskilte. Over middag afholdes selve samlerauktionen i den smukke Dipylonsal.

Auktionen er dedikeret til originale reklamer med temaer inden for:
- Unikke reklamefigurer
- Originale emaljeskilte
- Gamle tekstskilte
- Store købmandsdåser 
- Flotte blikskilte
- Andre reklameeffekter

Auktion med passion

Wunderkammer er Danmarks ny auktionshus for handel med samlinger og samlerobjekter. Vores auktioner er baseret på passion og specialisering, den bedst mulige præsentation af emnerne, og ikke mindst på at skabe gode oplevelser for passionerede samlere. Vores auktionsplatform, leveret af den svenske Barnebys-gruppe, sikrer, at auktionen forløber trygt og professionelt, uanset om man deltager fysisk eller online. Endelig er vores mål at skabe det størst mulige kendskab til vores auktioner og invitere flest mulige samlere, fra ind- og udland, til at deltage.

Praktisk information om auktionen

Vores reklameauktion hos Carlsberg vil blive afholdt som en fysisk hammerslagsauktion, men der er også mulighed for at byde online. Auktionsgenstandene vil blive præsenteret på Wunderkammers hjemmeside, Wunderkammerauktion.dk, to uger før auktionens start, hvilket giver mulighed for de første bud. Der vil også være mulighed for at byde via telefon eller indsende kommissionsbud.

Salg ved Wunderkammer

Hvis du selv ønsker at deltage med genstande på auktionen, er du velkommen til at kontakte os for en gratis og uforpligtende vurdering.

 • profile

  Specialisering

  Vores specialisering giver den bedste beskrivelse og vurdering af de emner vi sælger. Dette gøres gennem brugen af eksperter og vores netværk af samlere.
 • profile

  Præsentation

  Vi giver en passioneret og professionel præsentation af emnerne og formidler dem gennem danske og udenlandske samlermiljøer. Vores præsentation skal altid være både flot og præcis.
 • profile

  Passion

  Vi spreder samlerpassion ved at formidle viden og f.eks. arrangere foredrag og udstillinger. Det skal skabe glæde for både nutidige og fremtidige samlere.
Kontakt

Wunderkammer samler- og specialauktioner ApS
CVR-nummer: 43671642

+45 3119 9949

info@wunderkammerauktion.dk

Følg os

© Software Copyright 2024 Skeleton. Alle rettigheder forbeholdes.