___________________________________

Om os

Wunderkammer vil være det bedste sted til handel med samlerobjekter og samlinger. Det betyder, at købere kan finde gode og unikke emner til salg og at sælgere skal opnå de bedste priser - og begge parter skal have en spændende oplevelse undervejs. Disse mål skal indfries gennem auktionshusets tre fordele:

___________________________________

Specialisering - tanken bag temaer

Wunderkammers første fordel er vores specialisering. Vi er ikke en blandet landhandel af nyt og gammelt, originalt og kopieret. Vi adskiller os desuden fra mange andre auktionshuse, som har et mere traditionelt fokus inden for klassisk kunst og design. 

Vores fokus er på samlerobjekter fra første halvdel af 1900-tallet - og hylder den æstetiske og håndværksmæssige kvalitet, der ofte er lagt i genstande fra denne periode.

Vi anvender altid specialister og inddrager samlere i vores temaauktioner, da dette giver en række fordele:

  • Der opnås en bedre og mere udførlig beskrivelse af emnerne og deres stand.
  • Det sikrer, at emnets historie kommer til sin ret.
  • Der kan gives den bedst mulige vurderinger af emner, som sættes til salg.

Endelig gør specialiseringen, at vi bedre kan samle interesse fra et både dansk og internationalt publikum og at vi kan gøre noget særligt ud af vores auktioner.

Præsentation - flot og præcis

Wunderkammers anden fordel er præsentationen af de emner vi sælger. Dette dækker både den visuelle præsentation samt den måde, hvorpå vores auktioner præsenteres til danske og internationale samlere.

Den visuelle præsentation inkluderer professionelle produktfotos, temabilleder og video. Vi præsenterer emnerne så flot som muligt - men uden at pynte på standen. Præsentationen skal både være flot og præcis.

Ud over det visuelle vil vi sikre, at historien bag genstanden er så udførligt beskrevet som muligt og at alle relevante informationer inkluderes.

Passion - Jeg er samler

Peter, stifter:

“Passionen for at samle startede i min tidlige barndom. Nogle af de første emner jeg samlede på var de meget klassiske - frimærker, mønter og sten.

I en voksen alder stødte jeg på de gamle emaljeskilte, som kombinerer flotte farver med godt design og sjove budskaber. Skiltene er min egen store samlerpassion.

Jeg mener, at disse historiske reklamer, og andre samlerobjekter fra denne periode, fortjener deres egen platform, som viser dem med den opmærksomhed og professionalisme som de fortjener.

Med andre ord drømmer jeg om et auktionshus der kan blive til glæde for alle som samler.“

Derfor er Wunderkammers sidste, men ikke mindste, fordel at vi:

  • Gør vores eftersyn, hvor vores emner fremvises for offentligheden, spændende og interessante at deltage i.
  • At vi samarbejder med samlermiljøer om at udgive artikler og interviews for at udbrede viden og samlerglæde.
  • At vi arrangerer udstillinger, foredrag og andre begivenheder, som giver samlerne anledning til at samles omkring deres fælles interesse.

Dermed skal Wunderkammer være det bedste sted for samlere at mødes og handle.


Kontakt os

Du kan bruge formularen nedenfor såfrem du har spørgsmål – eller gerne vil have en vurdering på en eller flere genstande. Du er også velkommen til at skrive på info@wk-auktion.dk.

Vælg eller slip filer (maks. 20 Mb i alt)

Filosofi

Wunderkammer er et auktionshus med speciale i tema-auktioner og samlerobjekter. Vores auktioner bygger på specialisering, den bedste præsentation i ind- og udland og ikke mindst på ægte samlerpassion.

Handlen med brugtvarer er flyttet online og der findes i dag et stort udvalg af platforme, hvor effekter let og billigt kan sættes til salg. Disse platforme er gode til salg af gængse og almindelige genstande som spiseborde, tupperware og børnenes vintertøj. De er dog på ingen måde velegnede til handel med samlerobjekter, hvor præsentation, beskrivelse og målgruppe har en helt speciel betydning.  Samlerobjekter har et særligt publikum og fortjener sin helt egen platform, hvor samlere tilbydes de bedste varer - og sælgere får den bedste pris. 

Wunderkammer hylder det gamle ved at omfavne det nye.  Det betyder, at vi benytter moderne platforme og metoder til præsentation og formidling af auktioner i danske og internationale samlermiljøer. Men samtidig er Wunderkammer også en modreaktion på den travle internethandel, hvor vi insisterer på specialisering og fordybelse. Vi holder fast i de fysiske auktioner som kernen i Wunderkammer og giver samlere mulighed for at mødes om deres passion og krydrer det hele med særlige arrangementer og oplevelser.

Med andre ord - et sted hvor passionen kommer først.

Kontakt

Wunderkammer samler- og specialauktioner ApS
CVR-nummer: 43671642

+45 3119 9949

info@wunderkammerauktion.dk

Følg os

© Software Copyright 2024 Skeleton. Alle rettigheder forbeholdes.